afbeelding van een vrouw op de markt

Volledig ontzorgd met het

Premium abonnement

Een abonnement hoort duidelijk en inclusief service te zijn. Uw alarm is bedoeld om in geval van nood te kunnen gebruiken, op ieder moment van de dag, in heel Europa. Bij ons dus geen kleine lettertjes of extra kosten als u daadwerkelijk gebruik maakt van uw alarm of als deze een defect heeft.

Hierom kiest u voor ons

  • Maandelijks opzegbaar
  • Inclusief batterijservice
  • Inclusief belkosten
  • Snelle vervanging bij defect

Een veilig gevoel thuis & onderweg

Mobiele alarmering

Uniek in de wereld van mobiele alarmering: onze batterijservice. Er is niets zo vervelend als lege batterijen, of het nu gaat om de batterij van uw telefoon of die van de afstandsbediening. Omdat we niet willen dat u in geval van nood geen gebruik kunt maken van uw alarmknop of u zelf twijfelt of uw alarm wel is opgeladen, hebben wij onze unieke batterijservice in het leven geroepen.

Indien het batterijniveau van uw alarmknop te laag wordt en we in ons dashboard zien dat uw alarm niet wordt opgeladen, zullen wij contact met u opnemen. Dit kan per email of telefoon. Krijgen wij u niet te pakken? Dan nemen wij contact op met de personen aangemeld in uw Livesafe omgeving. In vrijwel alle gevallen is het probleem dan snel verholpen. Uiteraard zonder extra kosten!

Standaard inbegrepen

  • Maandelijks opzegbaar zonder verrassingen achteraf
  • Batterijservice
  • Geen variabele kosten, zoals belminuten
  • Snelle vervanging bij defect
  • Onbeperkt gebruik van uw alarmknop

Wij houden van duidelijkheid

Bekijk ons prijsoverzicht

Wij doen niet aan kleine lettertjes en u zit bij ons nergens aan vast, dat is wel zo prettig. Om u een goed overzicht te geven van de eenmalige en maandelijkse kosten, hebben we dit voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat kost het?
Alarmknop die wordt gedragen

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ik was mijn alarmknop vergeten op te laden, gelukkig belde Livesafe mij om door te geven dat ik mijn alarm moest opladen.

Meneer de Beer

Ik vond het zo fijn hoe Jeroen mij hielp over de telefoon toen het me niet lukte mijn horloge op te laden. Het was zo opgelost.

Meneer den Brave

Als ik ga fietsen neem ik mijn alarmknop altijd voor de zekerheid mee. Ik heb hem nog nooit hoeven te gebruiken.

Dhr. Burgers

Extra informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik een abonnement afsluiten voor mijn vader/moeder/ander?
Wat gebeurt er als ik mijn abonnementskosten niet heb betaald?
Hoe kan ik het Livesafe abonnement opzeggen?
pro