afbeelding van het livesafe team

Echt Livesafe

Vanuit aandacht

Eenvoud, klantvriendelijkheid en kwaliteit, daar draait het bij Livesafe om. We doen dat met een compact, bevlogen team dat klaar staat voor al uw vragen.

Zolang mogelijk genieten van uw vrijheid

Dat is Livesafe

Langer thuis blijven wonen is een groot goed en ook een groot genoegen als u dat in goede gezondheid kunt blijven doen. Toch kunnen wij allemaal in ons leven in een fase terecht komen, dat we nog graag zelfstandig dingen willen blijven ondernemen, maar tegelijkertijd een extra steuntje in de rug zouden willen. Mobiele alarmering kan daar de helpende hand bieden.

De technische mogelijkheden van deze tijd zorgen ervoor dat contact met een alarmcentrale letterlijk een druk op de knop kan zijn. En hoewel techniek een hele mooie oplossing kan bieden, is het ook prettig als er een luisterend oor is bij vragen. We vinden het bij Livesafe belangrijk dat oprechte aandacht hand in hand gaat met de techniek van deze tijd die ons in het dagelijks leven ondersteunt.

afbeelding van het livesafe team

Mensgericht &
vanuit aandacht

  • Uw gevoel van veiligheid als uitgangspunt
  • Een alarmcentrale van het hoogste niveau
  • Een klantenservice met aandacht
  • Abonnementen in begrijpelijke taal

Leuk u te ontmoeten

Dit is ons team

Voor de schermen

Jeroen

Vertaalt praktische casussen naar technische oplossingen. Positief ingesteld, enthousiast en ons vaste aanspreekpunt voor zorginstellingen en hun medewerkers.

Ondersteuning

Maureen

Staat u telefonisch klantvriendelijk en behulpzaam te woord bij al uw vragen of twijfels. Zal altijd haar best doen om de juiste oplossing voor u te vinden.

Ondersteuning

Tyco

Geen schroefje is hem te klein. Richt zich helemaal op de assemblage van nieuwe apparaten en het oplossen van defecten.

Achter de schermen

Dennis

Oplossingsgericht en altijd bezig het platform iedere dag beter te maken. Onze rots in de branding als het gaat om de techniek en onmisbaar achter de schermen.

Meer informatie

Ik wil meer weten

Heeft u interesse in onze producten of abonnement, maar u heeft toch nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Via onderstaande button kunt u uw gegevens achterlaten, zodat wij u kunnen bellen.

Ga naar contact
pro