afbeelding van een vrouw die een alarmknop draagt

Veilig thuis

Met de valhulp

Vallen is vervelend, daar kunnen we kort over zijn. Maar ook bij een val zonder nood is Livesafe er om u te helpen.

Geen nood, wel hulp

Onze valhulp

Vallen is de meest voorkomende reden, waarom klanten van Livesafe gebruik maken van hun noodknop. Toch zijn er ook situaties dat een nooddienst eigenlijk niet nodig is, zelfs na een val. Maar er is wel hulp nodig. Hulp bij het overeind komen, in een stoel geholpen te worden en weer wat tot rust te komen. De alarmcentrale kan dan bijvoorbeeld een familielid of naaste van u bellen om u te helpen.

Maar wat nu als u geen familie in de buurt heeft wonen en toch hulp nodig heeft? Voor deze situaties biedt Livesafe de Valhulp aan. Als u gebruik maakt van deze dienst zal een gecertificeerd beveiligingsbedrijf binnen 30 minuten op uw thuisadres langskomen om u overeind te helpen. De beveiliger zal bij u in huis komen met een sleutel die u bij het afsluiten van deze dienst in bewaring heeft gegeven.

Afbeelding van de alarm horloge die wordt gedragen

Hoe werkt het?

U bent gevallen
U drukt op uw alarm
Contact met alarmcentrale
Valhulp wordt ingeschakeld

Wij houden van duidelijkheid

Bekijk ons prijsoverzicht

Wij doen niet aan kleine lettertjes en u zit bij ons nergens aan vast, dat is wel zo prettig. Om u een goed overzicht te geven van de eenmalige en maandelijkse kosten, hebben we dit voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat kost het?
Een alarmknop die wordt gedragen

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Wat een heerlijk gevoel dat ik altijd hulp kan inroepen als ik deze nodig heb.

Mevrouw Zeegers

Sinds het overlijden van mijn man, werd ik steeds banger om een keer te vallen en dat er dan niemand zou zijn om me te helpen. Nu ik mijn knop heb, durf ik weer zelf naar de kapper en naar de winkel.

Mevrouw Adema

Mijn vader heeft erg lang op hulp moeten wachten, toen hij van de trap was gevallen. Dat wil ik nooit meer. Ik heb gelijk de alarmknop voor hem geregeld en we zijn er beiden heel blij mee.

Meneer Janssen

Extra informatie

Veelgestelde vragen

Kan er ook iemand komen van de valhulp als ik in de winkel val?
Waarom zijn er maandelijkse kosten en eenmalige kosten voor de valhulp?
Kan ik de valhulp eenvoudig opzeggen?
pro